facebook
twitter
youtube
youtube
youtube
youtube

2x

Afgelopen weekend was een thuiswedstrijd voor ons.

Afgelopen weekend was een thuiswedstrijd voor ons. We waren 2x te vinden bij de Twee Gebroeders in Etten-Leur. Zowel op vrijdag als op zaterdagavond verzorgden we de feestavond van twee kersverse bruidsparen. En toeval bestaat dat de naam van beide bruidsparen 2x hetzelfde was, namelijk van der List.

Bruiloft 1

Bruidspaar van der List gaf elkaar het ja-woord op vrijdag 30 augustus. ’s Avonds werd dit gevierd in de grote zaal van de Twee Gebroeders. De opening werd verzorgd in combinatie met een zangeres. Sophie Mol, de winnares van The Voice of West-Brabant, zong het nummer “A moment like this”. Daarna werd er samen met de 130 genodigden gedanst op nummers van onder andere: Robin Thicke, Daft Punk, Tina Turner enzovoort.

huwelijk dj 2 gebroeders

Het bruidspaar had gekozen voor drive-in show A+. Als extra hebben ze hier een wit LED-meubel aan toegevoegd.

Bruiloft 2

Op zaterdag 31 augustus gaven Danielle en Arjan van der List elkaar het ja-woord. Ook zij feestten in de grote zaal met 110 gasten.

Er was gekozen voor een knallende opening. Namelijk het nummer “Nobody said it was easy” van Evil Activities. Na ongeveer twee minuten ging dit nummer over in “Lose my mind” van Brennan Heart & Wildstylez. De mix is hier te beluisteren.

In plaats van een wit LED-meubel heeft het bruidspaar op zaterdag gekozen voor een steigerhouten versie. Dit in combinatie met drive-in show E.

huwelijk dj twee gebroeders

Als slot is er geproost op het toepasselijke nummer “Proosten” van Guus Meeuwis. Als toegift heb ik nogmaals “Nobody said it was easy” gedraaid. Het dak van de Twee Gebroeders ging er af. Alle feestgangers gingen helemaal los!

Na twee leuke bruiloftsfeesten gaan we op naar volgende week waar we op vrijdag in Etten-Leur (Restaurant Saveurs) en Breda (Gemeenschapshuis Liesbos) te vinden zijn. Op zaterdag zijn we terug bij de Twee Gebroeders.

Elk jaar in oktober vindt er bij de Twee Gebroeders een gratis trouwbeurs plaats, De Perfecte Trouwdag, waar wij als standhouder aanwezig zijn met één van onze drive-in shows. Dit jaar is dat op zondag 27 oktober. Dus heeft u trouwplannen dan vindt u daar alles wat te maken heeft met trouwen.

Blog overzicht

Persoonlijk contact

telefoon
Bel naar: 076-8884505
e-mail
Mail naar: info@amaudio.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10721233
facebook
Stel je vraag op Facebook

Reviews

reviews
Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 347 reviews

Contact

Het contactformulier is succesvol verstuurd.
Niet alle verplichte velden zijn (correct) ingevuld.

Check of wij nog beschikbaar zijn op jullie datum

Interesse in een van onze drive-in shows...
...check dan eerst de beschikbaarheid.

Check beschikbaarheid
U bent succesvol ingeschreven.
Het ingevulde e-mailadres is niet correct.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vul hier dan je e-mailadres in.

Volg ons op sociale media

facebook twitter youtube youtube youtube youtube

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 347

Vraag direct een offerte aan!