facebook
twitter
youtube
youtube
youtube
youtube

2x2=4

Vier drive-in shows in twee dagen.

Op vrijdag 6 september waren we te gast bij Restaurant Saveurs in Etten-Leur en bij het Gemeenschapshuis Liesbos te Breda. Op zaterdag 7 september waren we, net als de week ervoor, bij de Twee Gebroeders in Etten-Leur. Ook mochten we die avond voor Flowserve in Etten-Leur de muziek verzorgen tijdens hun bedrijfsfeest. De andere drie feesten waren huwelijksfeesten.

Restaurant Saveurs, Etten-Leur

Op vrijdag had het bruidspaar dat feestte bij Restaurant Saveurs een primeur. De opening werd verzorgd door een dj in combinatie met een saxofonist. A&M Audio verzorgt dit in samenwerking met John & Mr. Smith. Niet alleen bij de opening hebben zij hun kunsten getoond, maar ook nog een aantal keer gedurende de avond. Het bruidspaar had gekozen voor drive-in show F. Deze ronde truss boog past heel goed bij de locatie, mede door de grote ronde lampen aan het plafond. Aan de show is een steigerhouten LED-meubel toegevoegd met bijpassende sokkels. Tijdens de avond zijn filmpjes gemaakt waarop de combinatie dj & sax te bekijken en te beluisteren zijn. Ook de drive-in show met bijbehorende lichtshow is hierin te zien.

Gemeenschapshuis Liesbos, Breda

Drive-in show E is waarvoor het bruidspaar gekozen heeft. Hier hebben zij een steigerhouten LED-meubel bij gekozen. Om de show iets compacter te houden heeft het bruidspaar ervoor gekozen de bijpassende sokkels niet aan de show toe te voegen. Zie voor het resultaat onderstaande foto. Dj Tom heeft deze avond heel allround muziek gedraaid voor het gemêleerd publiek. Nummers van onder andere Django Wagner tot Tiësto zijn de revue gepasseerd.

huwelijk dj gemeenschapshuis liesbos

Twee Gebroeders, Etten-Leur

Zelf was ik op zaterdag te vinden bij de Twee Gebroeders. Deze dag hebben Gerben en Lucy elkaar het ja-woord gegeven. Na een kinderdisco 's middags was het rond 21:30 uur tijd om het feest officieel te openen met een op maat gemaakte openingsdans. Deze is hier te beluisteren.

De ongeveer 110 gasten konden deze avond genieten van een breed scala aan muziek. Vooral de zomerse klanken van verschillende artiesten zoals Jennifer Lopez en Gusttavo Lima deden het goed.

Het bruidspaar had gekozen voor een drive-in show F met verschillende uitbreidingen zoals een steigerhouten LED-meubel, LED-tv op voet om foto's te laten zien en floorspots. Zie onderstaande foto voor het eindresultaat.

dj twee gebroeders

Flowserve, Etten-Leur

Voor het bedrijfsfeest van Flowserve was een grote rood witte tent opgezet, die genoeg ruimte bood aan de ongeveer 500 aanwezige gasten. DJ Rob heeft die avond voor de muzikale invulling gezorgd. Hij deed dit vanachter drive-in show A. Hierbij was een steigerhouten LED-meubel gekozen, zonder bijpassende sokkels. Door de brede muzieksmaak van het publiek kwamen er versschillende muziekgenres voorbij. Zo is het genre hardstyle ook de revue gepasseerd. Hiervan zijn vanuit Flowserve opnamen gemaakt en hier te bekijken.

Elk jaar in oktober vindt er bij de Twee Gebroeders een gratis trouwbeurs plaats, De Perfecte Trouwdag, waar wij als standhouder aanwezig zijn met één van onze drive-in shows. Dit jaar is dat op zondag 27 oktober. Dus heeft u trouwplannen dan vindt u daar alles wat te maken heeft met trouwen.

Blog overzicht

Persoonlijk contact

telefoon
Bel naar: 076-8884505
e-mail
Mail naar: info@amaudio.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10721233
facebook
Stel je vraag op Facebook

Reviews

reviews
Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 347 reviews

Contact

Het contactformulier is succesvol verstuurd.
Niet alle verplichte velden zijn (correct) ingevuld.

Check of wij nog beschikbaar zijn op jullie datum

Interesse in een van onze drive-in shows...
...check dan eerst de beschikbaarheid.

Check beschikbaarheid
U bent succesvol ingeschreven.
Het ingevulde e-mailadres is niet correct.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vul hier dan je e-mailadres in.

Volg ons op sociale media

facebook twitter youtube youtube youtube youtube

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 347

Vraag direct een offerte aan!