facebook
twitter
youtube
youtube
youtube
youtube

Bruiloft in kerstsfeer

A&M Audio verzorgde de laatste weken van december verschillende bruiloften en bedrijfsfeesten in kerstsfeer.

De decembermaand is vooral de maand van bedrijfsfeesten en borrels, maar wij mochten ook nog een bruiloft muzikaal verzorgen. David en Claudia stapten in het huwelijksbootje op de bijzondere datum 11-12-13.

Het huwelijksfeest vond plaats in de Vlaamse schuur van de Twee Gebroeders. De locatie was al in kerstsfeer gebracht en de door ons toegevoegde elementen maakten de sfeer compleet. Zo hebben wij spiegelbollen opgehangen in diverse afmetingen, van een doorsnee 5cm tot 100cm. Daarnaast hebben we extra verlichting boven het midden van de zaal gehangen, zodat de dansvloer optimaal uitgelicht werd.

De avond begon met de openingsdans van het bruidspaar op het nummer "I Do" van Colbie Caillat, waarbij zij een grote ballon vol met kleine ballonnetjes doorprikten. Na de opening was het de beurt aan onze saxofonist om mee te spelen met de muziek. De eerste 30 minuten is er uptempo muziek gedraaid waarbij de klanken van de saxofonist goed tot hun recht kwamen en de gasten opgezweept werden om hun eerste danspassen te zetten. De overige muziek deze avond was zeer divers. Zo is er gehakt op bekende deuntjes uit de jaren 90, is er geroeid en is de polonaise gelopen op bekende carnavalskrakers.

Later op de avond was er een gastoptreden van niemand minder dan Dries Roelvink. Dries heeft een optreden van 30 minuten verzorgd. Na dit optreden heeft dj Albert nog tot het slot van de avond gedraaid. Bekijk bovenstaand de filmcompilatie van de hele avond.

bruiloft dj kerst

Meer foto's zijn te bewonderen in ons fotoalbum.

Bedrijfsfeesten en Borrels

De diverse bedrijfsfeesten en borrels die wij hebben verzorgd vonden zowel plaats in de Twee Gebroeders, de Nieuwe Nobelaer, als in Gasterij de Seterse Hoeve. De muziek die gedraaid werd varieerde van rustige achtergrondmuziek tot livemuziek gespeeld door onze saxofonist Jorrit en natuurlijk kon ook de kerstmuziek niet ontbreken. Hieronder een fotocompilatie van de diverse shows bij de diverse locaties.

december kerst compilatie

Fijne feestdagen!

Blog overzicht

Persoonlijk contact

telefoon
Bel naar: 076-8884505
e-mail
Mail naar: info@amaudio.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10721233
facebook
Stel je vraag op Facebook

Reviews

reviews
Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 227 reviews

Contact

Het contactformulier is succesvol verstuurd.
Niet alle verplichte velden zijn (correct) ingevuld.

Check of wij nog beschikbaar zijn op jullie datum

Interesse in een van onze drive-in shows...
...check dan eerst de beschikbaarheid.

Check beschikbaarheid
U bent succesvol ingeschreven.
Het ingevulde e-mailadres is niet correct.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vul hier dan je e-mailadres in.

Volg ons op sociale media

facebook twitter youtube youtube youtube youtube

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 227

Vraag direct een offerte aan!