facebook
twitter
youtube
youtube
youtube
youtube

Dj Rob getrouwd

Het afgelopen weekend is Rob, een van onze vaste dj's, getrouwd met zijn Maaike.

Afgelopen vrijdag was het zover. DJ Rob is met zijn Maaike getrouwd. Het feest om het huwelijk goed in te luiden vond plaats bij De Living in Tilburg.

Bij de Living hebben wij onze drive-in show E met steigerhouten LED-meubel en sokkels opgebouwd en begrepen gelijk waarom ervoor gekozen was de backdrop (hangend doek achter de show) weg te laten. De uitstraling van de locatie en de aankleding vanuit het bruidspaar vulde de achterkant dusdanig op dat het een mooi geheel werd. Het paarse thema waarin de bruiloft plaats vond kwam zo ook mooi tot zijn recht bij de show. Zelfs de taart was voorzien van paarse details. Zie hiervoor de foto. Ondanks dat Robs handen af en toe gingen jeuken, ging het hem goed af om voor deze keer aan de andere kant van de draaitafels te staan (op 2 nummers na ;)). DJ Albert had de eer om de avond te voorzien van uiteenlopende muziekstijlen. Van de jaren 70 tot aan Hardstyle en van Carnavalsmuziek tot aan Ballads.

drive-in-show de living

Naast de feestavond van Rob & Maaike hebben wij die avond nog een ander huwelijksfeest mogen verzorgen. Deze vond plaats bij de Twee Gebroeders in Etten-Leur. Hier was dezelfde show neergezet als bij Rob & Maaike, alleen dan met backdrop (wit doek hangend achter de show). Dj Tom verzorgde hier de muzikale klanken.

huwelijk dj hoeve klein zundert

Ook zaterdag heeft A&M niet stil hoeven zitten. 's Ochtends hebben we in Oosterhout bij de Seterse Hoeve een drive-in show E opgebouwd. Hier vond 's avonds de feestavond van een huwelijk plaats. Voor de ongeveer 150 aanwezigen heeft dj Albert voornamelijk Nederlandstalige nummers mogen draaien. Daarnaast kwamen er daar nog twee artiesten optreden, Henk Dissel en Matthijs Koning. 's Middags zijn we bij de Twee Gebroeders bijna dezelfde show neer gaan zetten als vrijdag. Het was ook een drive-in show E voor een bruiloft, maar dan zonder sokkels en moving heads, een wit LED-meubel in plaats van het steigerhouten en het was in de kleine zaal en niet zoals vrijdag in de grote zaal. Beide dagen heeft Dj Tom hier mogen draaien. Daarna zijn we doorgereden naar Klein Zundert om bij Hoeve Klein Zundert de laatste show op te bouwen. Hier werd een 25-jarige bruiloft gevierd. Dj Martijn heeft hier de avond voorzien van muziek. De aankleding van de op maat gemaakte show bestond uit een steigerhouten LED-meubel en een drietal floorspots.

Blog overzicht

Persoonlijk contact

telefoon
Bel naar: 076-8884505
e-mail
Mail naar: info@amaudio.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10721233
facebook
Stel je vraag op Facebook

Reviews

reviews
Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 361 reviews

Contact

Het contactformulier is succesvol verstuurd.
Niet alle verplichte velden zijn (correct) ingevuld.

Check of wij nog beschikbaar zijn op jullie datum

Interesse in een van onze drive-in shows...
...check dan eerst de beschikbaarheid.

Check beschikbaarheid
U bent succesvol ingeschreven.
Het ingevulde e-mailadres is niet correct.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vul hier dan je e-mailadres in.

Volg ons op sociale media

facebook twitter youtube youtube youtube youtube

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 361

Vraag direct een offerte aan!