facebook
twitter
youtube
youtube
youtube
youtube

Feest op het E3 strand

17 Mei jongstleden waren wij te gast op het E3 strand, strandtent Zuyver te Eersel om een bruiloft muzikaal te verzorgen.

17 Mei jongstleden waren wij te gast op het E3 strand te Eersel om een bruiloft muzikaal te verzorgen. Op het E3 strand staat een strandtent genaamd: Zuyver. Sinds een jaar is deze (feest)locatie geheel gerenoveerd. Door het gebruik van veel wit in combinatie met steigerhout heeft het een moderne uitstraling. Onze bruiloft shows sluiten qua uitstraling goed aan bij het interieur. Mede om die rede heeft het bruidspaar voor onze drive-in show F gekozen.

bruiloft in de strandtent zuyver op het e3 strand te eersel

Het bruidspaar had gekozen om de avond niet te openen met een dans. Vooraf in het kennismakingsgesprek was uitgebreid de muziekkeuze besproken. Het overgrote gedeelte van de avond wilden ze graag Slam!fm-muziek horen, wat neerkomt op dance, house en top40. Uiteraard heb ik ook voor de wat oudere aanwezige de klassiekers uit de jaren 70 en 80 voorbij laten komen.

Als slot heb ik gekozen voor een rustig nummer namelijk: Brabant van Guus Meeuwis. Hierna volgde nog een kleine toegift. Nog even lekker hakken op de nummers Aquarius van de Party Animals en Forever Young van Interactive.

Om dit blog af te sluiten wil ik graag nog wat statistieken met jullie delen. Op dit feest heb ik namelijk 91 nummers gedraaid met een tijdsduur van 5:30 uur. Meer dan de helft van de nummers had een BPM (beats per minutes, dit is het tempo waarin muziek aangegeven wordt) van 127 of hoger wat betekent dat er veel uptempo muziek gedraaid is.

Blog overzicht

Persoonlijk contact

telefoon
Bel naar: 076-8884505
e-mail
Mail naar: info@amaudio.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10721233
facebook
Stel je vraag op Facebook

Reviews

reviews
Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 347 reviews

Contact

Het contactformulier is succesvol verstuurd.
Niet alle verplichte velden zijn (correct) ingevuld.

Check of wij nog beschikbaar zijn op jullie datum

Interesse in een van onze drive-in shows...
...check dan eerst de beschikbaarheid.

Check beschikbaarheid
U bent succesvol ingeschreven.
Het ingevulde e-mailadres is niet correct.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vul hier dan je e-mailadres in.

Volg ons op sociale media

facebook twitter youtube youtube youtube youtube

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 347

Vraag direct een offerte aan!