facebook
twitter
youtube
youtube
youtube
youtube

Hier aan de kust

Afgelopen 24 mei heb ik een bruiloft muzikaal mogen verzorgen in Zeeland. De locatie waar het feest plaatsvond was Landlust te Nieuwdorp.

Afgelopen 24 mei heb ik een bruiloft muzikaal mogen verzorgen in Zeeland. De locatie waar het feest plaatsvond was Landlust te Nieuwdorp. Het bruidspaar heeft zich ook buiten Zeeland georiënteerd. Zo kwam ik Monica en haar moeder voor het eerst tegen op een trouwbeurs die plaatsvond in Etten-Leur. Na een vrijblijvend gesprek waarin we samen gekeken hebben naar de mogelijkheden en wensen is er gekozen voor een drive-in show A+ inclusief steigerhout LED-meubel.

bruiloft in landlust te nieuwkerk

Als opening had het bruidspaar gekozen voor een entree begeleid door de soundtrack van de pirates of the Caribbean. Hierna begonnen zij met de openingsdans op een nummer van Nielson genaamd "Beauty and the brains". Als slot van de opening werd een grote ballon kapot geprikt waar honderden kleine ballonnetjes uitkwamen. Deze ballon werd verzorgd door Jumpbear.

De rest van de avond is er voornamelijk top40 muziek ten gehore gebracht. We hebben de avond rustig afgesloten met het nummer Hier aan de kust.

25 mei 2013

Op zaterdag 25 mei jongstleden hadden we de Zeeuwse kust verlaten en waren we te vinden in Oosterhout. Bij de Seterse Hoeve heb ik een bruiloft muzikaal verzorgd waar ongeveer 80 gasten aanwezig waren. Als opening heb ik een op maat mix gemaakt. Deze mix begon rustig en eindigde met "Scream and shout" van Will.I.Am en Britney Spears. (de mix is hier te beluisteren) De muziekkeuze van het bruidspaar was allround. Hierdoor kon ik goed op het publiek inspelen.

bruiloft in de seterse hoeve te oosterhout

Van de verschillende drive-in shows die wij aanbieden heeft het bruidspaar gekozen voor een drive-in show E. Een wit LED-meubel is hier aan toegevoegd om tot een mooi geheel te komen.

Een weekend waarin wij veel kilometers gereden hebben, maar dat was het zeker waard!

Blog overzicht

Persoonlijk contact

telefoon
Bel naar: 076-8884505
e-mail
Mail naar: info@amaudio.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10721233
facebook
Stel je vraag op Facebook

Reviews

reviews
Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 347 reviews

Contact

Het contactformulier is succesvol verstuurd.
Niet alle verplichte velden zijn (correct) ingevuld.

Check of wij nog beschikbaar zijn op jullie datum

Interesse in een van onze drive-in shows...
...check dan eerst de beschikbaarheid.

Check beschikbaarheid
U bent succesvol ingeschreven.
Het ingevulde e-mailadres is niet correct.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vul hier dan je e-mailadres in.

Volg ons op sociale media

facebook twitter youtube youtube youtube youtube

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 347

Vraag direct een offerte aan!