facebook
twitter
youtube
youtube
youtube
youtube

Maat!

Het huwelijksfeest vond plaats in de brasserie van de Twee Gebroeders te Etten-Leur.

Vorig weekend heb ik twee drive-in shows mogen verzorgen. Het eerste feest was een bruiloft en vond plaats op vrijdag 7-6-2013. Deze datum was volgens de Telegraaf de meest gewilde trouwdatum van 2013. Het tweede feest was een afterparty van de theatergroep Max Mini.

Vrijdag 7 juni 2013

Het huwelijksfeest vond plaats in de brasserie van de Twee Gebroeders te Etten-Leur. Het bruidspaar had gekozen voor een mooie drive-in show inclusief LED-meubel en floorspots. Voor ons was dit de eerste keer dat we deze plaatsten bij de Twee Gebroeders, maar zeker niet de laatste keer. Zie onderstaand een foto van het resultaat.

floorspot show twee gebroeders

Als opening had het bruidspaar gekozen voor een rustig nummer: "Year of Summer (Acoustic)" van Niels Geuzenbroek. Na 2 minuten ging dit nummer over in "I got a feeling" van de Black Eyed Pease waarna het feest los kon barsten. Het overige gedeelte van de feestavond heb ik allround muziek gedraaid. Vooral de 90’s waren in trek. Verschillende foute nummers uit die tijd zoals: "Stop" van de Spice Girls, "Barbie Girl" van Aqua en "Doekoe" van Def Rhymz deden het goed. De feestavond hebben we het laatste kwartier afgesloten met carnavalsmuziek. Nog even lekker hossen en springen voordat de lampen aangingen.

Zaterdag 8 juni 2013

Zaterdag 8 juni sponsorden wij als A&M Audio de theatervoorstelling "Kookpunt" van Max Mini. Wij zijn nu Max Mini maat! Max Mini is een theatergroep uit Etten-Leur die jaarlijks een voorstelling geeft in de Nieuwe Nobelaer. Ik mocht de afterparty verzorgen die van start ging om 22:30 uur met een optreden van Duo SiS. Rond 23:00 uur was het mijn beurt om er een groot feest van te maken. Nadat alle musicalspelers opgefrist waren en de bloemen van familie en vrienden in ontvangst genomen hadden barstte de feestvreugde los. Veel verschillende muziekstijlen zijn de revue gepasseerd. Het ene moment werd er polonaise gelopen en het andere moment ging men helemaal los op stevige house muziek.

max mini drive-in show nobelaer

Ik vond het een super leuk feest om muzikaal te verzorgen.
Graag tot volgend jaar!

Blog overzicht

Persoonlijk contact

telefoon
Bel naar: 076-8884505
e-mail
Mail naar: info@amaudio.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10721233
facebook
Stel je vraag op Facebook

Reviews

reviews
Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 347 reviews

Contact

Het contactformulier is succesvol verstuurd.
Niet alle verplichte velden zijn (correct) ingevuld.

Check of wij nog beschikbaar zijn op jullie datum

Interesse in een van onze drive-in shows...
...check dan eerst de beschikbaarheid.

Check beschikbaarheid
U bent succesvol ingeschreven.
Het ingevulde e-mailadres is niet correct.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vul hier dan je e-mailadres in.

Volg ons op sociale media

facebook twitter youtube youtube youtube youtube

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 347

Vraag direct een offerte aan!