facebook
twitter
youtube
youtube
youtube
youtube

Oktoberfest

Ook voor een themafeest zoals oktoberfest of te wel bierfeest kunt u bij ons terecht.

Het Oktoberfest is een Duits feest wat jaarlijks gevierd wordt in München. Dit bierfestival is de grootste ter wereld en wordt jaarlijks door meer dan vijf miljoen mensen bezocht. Het eerste Oktoberfest werd in 1810 gehouden ter ere van de bruiloft van prinses Theresia van Saksen-Hildburghausen en kroonprins Lodewijk van Beieren. Dit feest is overgewaaid naar Nederland, waar er in de maand oktober ook vele Oktoberfesten worden gevierd. Zo ook in onze woonplaats Etten-Leur.

Voetbalvereniging DSE

Vrijdag 25 oktober werd de kantine van voetbalvereniging DSE omgebouwd tot een heuse biertent. Dit was onder andere om te vieren dat ze een nieuwe hoofdsponsor hebben namelijk Luyten Adviesgroep. De gasten hadden hun lederhose en dirndl uit en kast gehaald en kwamen massaal verkleed. Uiteraard kreeg het bier een upgrade en waren er halve liter pullen te bestellen.

Speciaal voor het themafeest Oktoberfest hebben wij een houten meubel in Oktoberfest stijl gemaakt. Uiteraard hoort hier ook een dj in stijl bij. Hiervoor heb ik mijn lederhose uit de kast gehaald en aangetrokken om volledig bij het themafeest te passen. Qua muziekstijl heb ik de Duitse knallers weer tevoorschijn gehaald. Nummers zoals het Fliegerlied, Ein schöne tag en Cowboy und Indianer zijn de revue gepasseerd. Verder die avond leek het wel carnaval. Het is een groot feest geworden met vooral veel bier.

themafeest oktoberfest dj

Oktoberfest Lions club De Vryeheydt Etten-Leur

Zaterdag 26 oktober was de grote zaal van de Twee Gebroeders omgetoverd tot een bier halle. Naast onze thema drive-in show was de hele zaal gevuld met lange rijen tafels waaraan de ongeveer 250 gasten konden genieten van veel eten en niet te vergeten, bier. De halve liter pullen gevuld met bier vonden gretig aftrek.

Rond 19:00 uur kwamen de eerste gasten aan en rond 20:00 zaten zij allen aan tafel. Na een openingswoordje van de voorzitter werd rond 20:30 uur eten uitgeserveerd en kwam er een artiest op stelten Duitstalige nummers zingen.

Na het eten zijn er aan verschillende goede doelen cheques uitgereikt en zijn de winnaars van de loterij bekend gemaakt. Rond 23:00 uur was het tijd voor nog twee uur feest. De Duitse schlagers maakte plaats voor het allround repertoire. Dit verschilde van verschillende muziekgenres zoals: top40, house, disco en 90’s.

Ik heb mijn lederhose weer in de kast gehangen.
Tot volgend jaar!

Blog overzicht

Persoonlijk contact

telefoon
Bel naar: 076-8884505
e-mail
Mail naar: info@amaudio.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10721233
facebook
Stel je vraag op Facebook

Reviews

reviews
Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 347 reviews

Contact

Het contactformulier is succesvol verstuurd.
Niet alle verplichte velden zijn (correct) ingevuld.

Check of wij nog beschikbaar zijn op jullie datum

Interesse in een van onze drive-in shows...
...check dan eerst de beschikbaarheid.

Check beschikbaarheid
U bent succesvol ingeschreven.
Het ingevulde e-mailadres is niet correct.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vul hier dan je e-mailadres in.

Volg ons op sociale media

facebook twitter youtube youtube youtube youtube

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 347

Vraag direct een offerte aan!