facebook
twitter
youtube
youtube
youtube
youtube

Op de camping

Toeval bestaat dat wij afgelopen vrijdagavond bij twee locaties met kampeergelegenheid een huwelijksfeest van licht en geluid mochten voorzien.

Toeval bestaat dat wij afgelopen vrijdagavond bij twee locaties met kampeergelegenheid een huwelijksfeest van licht en geluid mochten voorzien. Één vond plaats in Vrouwenpolder bij Landgoed Twistvliet en de andere bij Camping De Uitwijk in De Heen. Ook afgelopen maandag op dodenherdenking mochten wij een bruiloft muzikaal verzorgen. Deze bruiloft was in het Ginneken (Breda) bij Boerke Verschuren.

Camping De Uitwijk

DJ Albert is op pad geweest naar Camping De Uitwijk in De Heen, op de grens van Brabant en Zeeland. Door Niek & Malu, het bruidspaar, is gekozen voor drive-in show A. Hierbij aanvullend een wit LED-meubel, hazer en confetti shooter.

Qua muziek was het een hele variërende avond. Het bruidspaar houdt van de wat hardere muziekstijlen zoals: hardstyle en hardcore en deze hebben we daarom ook gedraaid wat later op de avond. Aan het begin van de avond hebben we meer “allround” muziek gedraaid zoals bijvoorbeeld top40 of hollandstalige nummers. Beluister hier de openingsmix van dit huwelijksfeest.

Van Niek & Malu hebben we ook al een mooie recensie mogen ontvangen op facebook: "Gisteren hebben we onze bruiloft gevierd en werd de muziek 's avonds door A&M audio verzorgd. Albert, jullie hebben echt geweldig gedraaid! De muziekkeuze was helemaal top en dat heeft mede voor een heel goed feest gezorgd!!"

dj camping de uitwijk

Landgoed Twistvliet

In het Zeeuwse Vrouwenpolder was het aan DJ Maurice om zijn muzikale kunsten te tonen. Bekijk voor een impressie van de drive-in show onderstaande foto. Ook hiervan hebben wij al een beoordeling mogen ontvangen. Deze is deze lezen in ons beoordelingsoverzicht.

dj landgoed twistvliet

Boerke Verschuren

Ook afgelopen maandag hebben wij een huwelijksfeest mogen verzorgen in het Ginneken bij Boerke Verschuren. In deze sfeervolle feestzaal vierden Koen & Marloes hun huwelijk samen met 100+ gasten. Zie onderstaand een foto van de drive-in show die avond.

dj boerke verschuren

Komende vrijdag zijn wij weer te vinden bij Het Havenhuis in Etten-Leur en zal er ook een dj op pad gaan naar de Sint Jan in Roosendaal.

Blog overzicht

Persoonlijk contact

telefoon
Bel naar: 076-8884505
e-mail
Mail naar: info@amaudio.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10721233
facebook
Stel je vraag op Facebook

Reviews

reviews
Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 227 reviews

Contact

Het contactformulier is succesvol verstuurd.
Niet alle verplichte velden zijn (correct) ingevuld.

Check of wij nog beschikbaar zijn op jullie datum

Interesse in een van onze drive-in shows...
...check dan eerst de beschikbaarheid.

Check beschikbaarheid
U bent succesvol ingeschreven.
Het ingevulde e-mailadres is niet correct.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vul hier dan je e-mailadres in.

Volg ons op sociale media

facebook twitter youtube youtube youtube youtube

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 227

Vraag direct een offerte aan!