facebook
twitter
youtube
youtube
youtube
youtube

September Trouwmaand

Ook dit jaar was bij ons september weer de trouwmaand van het jaar.

Ook dit jaar was bij ons september weer de trouwmaand van het jaar. In deze maand hebben wij in Brabant tientallen bruiloften van muziek, licht en special effects mogen voorzien. Dit is niet anders dan de afgelopen jaren is geweest. September wordt nauw gevolgd door de maanden mei en juni.

Bruiloft Landgoed Ulvenhart te Ulvenhout

27 September 2013 gaven Danny en Lidewij elkaar het ja-woord. Het bruidspaar had gekozen om hun feest te vieren op Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout (gemeente Breda / Chaam).

huwelijk dj landgoed ulvenhart

Vanaf 20:00 uur werden de gasten verwacht in de vlaamse schuur, genaamd "De Raaf". Ik was hier aanwezig met onze drive-in show A+ inclusief steigerhouten LED-meubel. Ook heeft het bruidspaar een LED-tv toegevoegd aan de show om daarop een korte impressie te tonen van een aantal foto's van die dag. Visumar heeft deze verzorgd.

Rond 21:15 uur nam een familielid het woord om iedereen welkom te heten en het bruidspaar te feliciteren. De openingsdans begon met een korte schuifel op de akoestische versie van het nummer "Year of summer" van Niels Geusebroek. Hierna ging het nummer over in "I gotta feeling" van The Black Eyed Peas. Bij het refrein is er een shot confetti afgeschoten waardoor het mede een knallende opening was.

In het verdere verloop van de avond is er zeer verschillende muziek ten gehore gebracht. Voor de oudere gasten is er dansmuziek gedraaid waarop voornamelijk gefoxtrot kon worden. Naar mate de avond vorderde is er ook redelijk wat 80's en 90's gedraaid. Als slot had het bruidspaar gekozen voor het nummer "Dat komt door jou" van Guus Meeuwis vervolgd door "Last Dance" van Donna Summer.

Elk jaar in oktober vindt er bij de Twee Gebroeders een gratis trouwbeurs plaats, De Perfecte Trouwdag, waar wij als standhouder aanwezig zijn met één van onze drive-in shows. Dit jaar is dat op zondag 27 oktober. Dus heeft u trouwplannen dan vindt u daar alles wat te maken heeft met trouwen. Kijk voor meer informatie op: www.deperfectetrouwdag.nl.

Blog overzicht

Persoonlijk contact

telefoon
Bel naar: 076-8884505
e-mail
Mail naar: info@amaudio.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10721233
facebook
Stel je vraag op Facebook

Reviews

reviews
Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 361 reviews

Contact

Het contactformulier is succesvol verstuurd.
Niet alle verplichte velden zijn (correct) ingevuld.

Check of wij nog beschikbaar zijn op jullie datum

Interesse in een van onze drive-in shows...
...check dan eerst de beschikbaarheid.

Check beschikbaarheid
U bent succesvol ingeschreven.
Het ingevulde e-mailadres is niet correct.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vul hier dan je e-mailadres in.

Volg ons op sociale media

facebook twitter youtube youtube youtube youtube

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 361

Vraag direct een offerte aan!