facebook
twitter
youtube
youtube
youtube
youtube

Triple Wedding

Afgelopen 3 mei hebben wij 3 bruiloften mogen voorzien van licht en geluid.

Afgelopen 3 mei hebben wij 3 bruiloften mogen voorzien van licht en geluid. Twee van de drie bruiloften vonden plaats bij de Twee Gebroeders te Etten-Leur. Om 16:30 uur begon de eerste met een gezellig gezelschap van ongeveer 60 gasten. Het bruidspaar had gekozen voor een relaxed feestje tot half 8. Dit i.v.m. de zwangerschap van de bruid. Na een mooie opening van Racoon met “Love you more” kon het feest beginnen. Een mix van verschillende stijlen zijn voorbij gekomen. Van discohits tot heerlijke zomerse muziek (wat die dag ook zeker van toepassing was). Na het lekkere eten rond 19:00 uur kon het feest rustig afgerond worden. Terwijl ik me kon voorbereiden op het aansluitende feest gingen de feestgangers die nog wat wilden drinken naar een andere zaal voor een borrel.

huwelijk dj twee gebroeders

Bruiloft 2

Om 20:00 uur stond ik klaar om een mooi feest te verzorgen voor een tweede bruiloft. Hiervoor was dezelfde zaal flink vergroot voor deongeveer 150 genodigden.

Terwijl de gasten binnen kwamen werden er filmbeelden vertoond van de trouwdag. De gehele dag is op film vastgelegd. Vanaf ‘s ochtends, toen het haar van de bruid in model werd gebracht door Merel van Mooigeknipt, tot de ontvangst bij de feestlocatie.

Om 21:30 uur was het tijd voor de opening. Het bruidspaar had een speciale dans ingestudeerd op een door ons gemaakte openingsmix. De mix begon met een nummer van: “You and me” van Lifehouse en ging over in “The time” van The Black Eyed Peas (de mix is hier te beluisteren). De leeftijd van de 150 gasten liep zeer uiteen. De muziek had ik hierop volledig afgestemd, zoals ik dit van te voren met het bruidspaar had afgesproken. Als slot had ik gekozen om een mix te maken van het nummer “Year of summer”. Als begin de akoestische versie die uiteindelijk overging in de versie samen met de Wildstylez. Even flink gas erop om het feest knallend af te sluiten!

drive-in show zalencentrum erato

Bruiloft 3

De derde bruiloft van die dag vond plaats in zalencentrum Erato te Roosendaal. Het bruidspaar had gekozen voor een bruiloft drive-in show E inclusief LED-meubel. Deze show kwam goed tot zijn recht op het hoge podium in de theaterzaal (zie foto). Dj Tom had de eer om dit feest tot een succes te brengen. Ook deze keer ging het om een heel allround feest, maar dan met meer zomerse invloeden van onder andere Salsa en Bachata muziek.

3 Bruiloften op 3 mei 2013.
Het was voor ons weer een top weekend!

Blog overzicht

Persoonlijk contact

telefoon
Bel naar: 076-8884505
e-mail
Mail naar: info@amaudio.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10721233
facebook
Stel je vraag op Facebook

Reviews

reviews
Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 347 reviews

Contact

Het contactformulier is succesvol verstuurd.
Niet alle verplichte velden zijn (correct) ingevuld.

Check of wij nog beschikbaar zijn op jullie datum

Interesse in een van onze drive-in shows...
...check dan eerst de beschikbaarheid.

Check beschikbaarheid
U bent succesvol ingeschreven.
Het ingevulde e-mailadres is niet correct.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vul hier dan je e-mailadres in.

Volg ons op sociale media

facebook twitter youtube youtube youtube youtube

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 347

Vraag direct een offerte aan!