facebook
twitter
youtube
youtube
youtube
youtube

Uitgelicht

21 Juni 2013 hebben wij twee bruiloften mogen verzorgen.

21 Juni 2013 hebben wij, van A&M Audio, twee bruiloften muzikaal verzorgd. Op beide feesten werd gebruik gemaakt van floorspots. Bekijk de foto's van beide shows om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

De eerste bruiloft vond plaats in de gemeente Zundert bij de locatie Hoeve Klein Zundert. In deze sfeervol verbouwde boerderij zijn Antal & Els getrouwd en hebben hier ook hun feest gevierd. Deze trouwlocatie is een van de weinige uit de regio Breda waar ook buiten getrouwd mag worden. Zie hier een impressie van hoe het er uit zou kunnen zien.

Deze avond heeft dj Sjoerd de show verzorgd. De aanwezigen hebben kunnen genieten van een breed scala aan muziek en uiteraard onze drive-in show. Het bruidspaar had gekozen voor een drive-in show A+ met floorspots en steigerhout LED-meubel. De uitstraling van de show paste perfect bij de inrichting van de locatie. Zie onderstaande foto.

bruiloft dj hoeve klein zundert

Bruiloft 2

Zelf ben ik die dag naar in Woudrichem geweest om daar een bruiloft te voorzien van licht & geluid. De locatie waar het feest plaatsvond was Restaurant 't Oude Raedthuys. Dit prachtige authentieke pand is sfeervol ingericht en een prima locatie om feesten te geven tot 100 personen. Gelukkig was het deze dag heerlijk weer en kon er ook gebruik gemaakt worden van het buitenterras. Het bruidspaar had gekozen voor een drive-in show A+ inclusief floorspots en een steigerhout LED-meubel.

Rond 21:30 uur heeft het bruidspaar deze avond geopend met een openingsdans. Dit was een schuifel op de akoestische versie van het nummer "Year of summer" van Niels Geusebroek. Deze feestavond heb ik de 80 aanwezige gasten voorzien van allround muziek. Zowel discohits als top40 als Happy Hardcore heb ik onder andere ten gehore gebracht. Zie onderstaand een foto van onze drive-in show inclusief floorspots.

bruiloft dj oude raedthuys

Om 0:30 uur was het tijd voor de laatste dans van die avond en dat was op het nummer "Brabant" van Guus Meeuwis. Tot 1 uur heb ik achtergrondmuziek gedraaid terwijl de gasten genoten van een frietje. Hierna kon er in alle rust afscheid genomen worden van het bruidspaar.

Om dit blog af te sluiten wil ik graag nog wat statistieken met jullie delen. Op dit feest heb ik namelijk 87 nummers gedraaid met een tijdsduur van 5:20 uur. Het gemiddelde nummer duurde deze avond 3:40 minuut en had een BPM (beats per minutes, dit is het tempo waarin muziek aangegeven wordt) van 124,22. Dit varieerde van 77,06 BPM "Lady In The Red" van Chris De Burgh tot een BPM van 177,36 "I Wanna Be A Hippy" van Technohead.

Het was weer een top weekend.
Twee leuke feesten op twee mooie locaties!

Blog overzicht

Persoonlijk contact

telefoon
Bel naar: 076-8884505
e-mail
Mail naar: info@amaudio.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10721233
facebook
Stel je vraag op Facebook

Reviews

reviews
Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 347 reviews

Contact

Het contactformulier is succesvol verstuurd.
Niet alle verplichte velden zijn (correct) ingevuld.

Check of wij nog beschikbaar zijn op jullie datum

Interesse in een van onze drive-in shows...
...check dan eerst de beschikbaarheid.

Check beschikbaarheid
U bent succesvol ingeschreven.
Het ingevulde e-mailadres is niet correct.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vul hier dan je e-mailadres in.

Volg ons op sociale media

facebook twitter youtube youtube youtube youtube

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 347

Vraag direct een offerte aan!