facebook
twitter
youtube
youtube
youtube
youtube

Vernieuwde huisstijl en website

Tijd voor een nieuwe jas

Na 3 jaar vonden wij het weer eens tijd om een frisse nieuwe huisstijl én een nieuwe website te introduceren. Het logo was niet meer van deze tijd en de website gaf een verkeerd beeld van de diensten die wij leveren.

Ook de naam heeft een kleine wijziging ondergaan. In de toekomst is er vaker A&M of A&M wedding deejays te zien in plaats van A&M Audio. Want wat zegt audio? We verkopen geen audio, verhuren het ook niet en installeren het al zeker niet.

check nieuwe website

Voor een knallend (huwelijks)feest moet je bij A&M zijn. Dat is wat we vol enthousiasme steeds weer proberen te bereiken.

Door A&M is ons feest precies dat geworden wat we wilde. Iedereen heeft van de feestavond genoten en praten er nu nog steeds over na!

Review van Tom & Milou - 22 september 2016

Servicegericht

Onze website is meer servicegericht geworden dan voorheen. Het is nu onder andere mogelijk om te controleren of wij nog beschikbaar zijn op jullie (trouw)datum. Alle beurzen, demodagen en activiteiten waar A&M aanwezig is staan vermeld. Daarnaast is het mogelijk om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Zo mis je nooit leuke acties of gratis entreekaarten voor bijvoorbeeld trouwbeurzen. Ook beschikt de nieuwe website over een mijn.amaudio.nl omgeving. Hierop kunnen gemaakte afspraken bekeken worden of eventueel gewijzigd worden. Ook muziek voorkeuren kunnen hier doorgegeven worden.

nieuwe website 2016

Contact

Wat is service zonder goed contact? Daarom zijn er verschillende nieuwe manieren om met ons contact op te nemen. Vanaf nu kunt u ons ook Whatsappen om nog sneller een reactie te ontvangen. Dit kan ook via de verschillende social-media kanalen zoals: Facebook & Twitter. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om ons te e-mailen of te bellen.

Nieuwsgierig

Wil jij het laatste nieuws als eerste in je mailbox? Laat dan helemaal onderaan de pagina je e-mailadres achter en blijf op de hoogte.

Blog overzicht

Persoonlijk contact

telefoon
Bel naar: 076-8884505
e-mail
Mail naar: info@amaudio.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10721233
facebook
Stel je vraag op Facebook

Reviews

reviews
Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 347 reviews

Contact

Het contactformulier is succesvol verstuurd.
Niet alle verplichte velden zijn (correct) ingevuld.

Check of wij nog beschikbaar zijn op jullie datum

Interesse in een van onze drive-in shows...
...check dan eerst de beschikbaarheid.

Check beschikbaarheid
U bent succesvol ingeschreven.
Het ingevulde e-mailadres is niet correct.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vul hier dan je e-mailadres in.

Volg ons op sociale media

facebook twitter youtube youtube youtube youtube

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 347

Vraag direct een offerte aan!