facebook
twitter
youtube
youtube
youtube
youtube

Verrassing

Muziekverzorging op uw trouwceremonie

Na een aantal weken wat rustiger aan gedaan te hebben i.v.m. de vakantieperiode gaat voor ons deel 2 van het trouwseizoen van start, maar voordat het zover is blikken we graag terug op onze laatst verzorgde bruiloft. Deze huwelijksdag was er voor ons namelijk een voor in de boeken.

Dirk & Danique stapten 18 juli j.l. in het huwelijksbootje. Bijna de gehele dag waren zij te vinden bij Hoeve Klein Zundert. Op deze bijzondere locatie werd er getrouwd, gegeten en uiteraard gefeest.

Vroeg in de ochtend waren wij al aanwezig om de tuin, want het feest vond buiten plaats, te voorzien van verlichting. Met onze LED-verlichting hebben wij onder andere bomen en struiken voorzien van kleur. Vooral ’s avonds gaf dit een mooi effect. Ook waren wij verantwoordelijk voor het geluid tijdens de trouwceremonie. Het bruidspaar had ons op de hoogte gebracht van de komst van een zangeres. Wie dat was wilde ze zelfs ons niet vertellen omdat dit een verrassing was. Uiteindelijk bleek dit niemand minder dan Belle Perez te zijn. Na het aanschuiven van de ringen kwam ze aanlopen en zong het prachtige nummer: "Ik hoor bij jou".

Trouwceremonie

Trouwceremonie

Mac 101

Huwelijksfeest buiten

Na het officiële gedeelte was het tijd om de tuin om te bouwen zodat er gefeest kon worden. Er werd een dansvloer gelegd en wij hebben onze drive-in show opgebouwd met steigerhouten LED-meubel en 4 mac-101 movingheads. De hazer zorgde ervoor dat de lichtbundels ’s avonds goed te zien waren.

Op de feestavond zijn veel verschillende muziekstijlen gedraaid van Dance tot Discohits en van Nederlangstalige feestmuziek tot klassiekers uit de jaren 90.

Blog overzicht

Persoonlijk contact

telefoon
Bel naar: 076-8884505
e-mail
Mail naar: info@amaudio.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10721233
facebook
Stel je vraag op Facebook

Reviews

reviews
Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 347 reviews

Contact

Het contactformulier is succesvol verstuurd.
Niet alle verplichte velden zijn (correct) ingevuld.

Check of wij nog beschikbaar zijn op jullie datum

Interesse in een van onze drive-in shows...
...check dan eerst de beschikbaarheid.

Check beschikbaarheid
U bent succesvol ingeschreven.
Het ingevulde e-mailadres is niet correct.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vul hier dan je e-mailadres in.

Volg ons op sociale media

facebook twitter youtube youtube youtube youtube

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 347

Vraag direct een offerte aan!