facebook
twitter
youtube
youtube
youtube
youtube

Willem

Willem

Vorig weekend hebben wij weer twee bruiloften van geluid, licht en confetti mogen voorzien. Bij beide feesten was onze nieuwe koning Willem Alexander onbewust betrokken.

Het begon op vrijdag 26 april waar wij de muziek mochten verzorgen bij zowel de ceremonie als ’s avonds tijdens het feest. Bij de ceremonie ging het voornamelijk om achtergrondmuziek. Guus Meeuwis met het nummer “Dat komt door jou” klonk bij de binnenkomst van de bruid. Onder het tekenen en tijdens het slot klonken er nummers van Mika.

drive-in show golden tulip mastbos

Een knalfeest kon niet uitblijven in de Willem Alexanderzaal in het Golden Tulip hotel Mastbos Breda. De zaal was aangekleed met witte atributen zoals witte lampionnen, een witte loper, witte sokkels enzovoort. Ook onze drive-in show was geheel in stijl met ons witte LED-meubel en daarbij behorende sokkels.

Bij de opening van de feestavond werd wederom een nummer van Mika ten gehore gebracht. Alle lichten in de zaal waren tijdens dit nummer uit. Hierdoor was het vuurwerk, waarmee het bruidspaar de zaal binnen kwam, goed zichtbaar. Alle 130 gasten hadden een rood lichtgevend hartje ontvangen, wat een leuk en mooi effect gaf. Een overgang naar het nummer “I don’t care” van Icona Pop inclusief hartjes confetti zorgde voor een knallende opening!

Na de opening is overgegaan op dance en house muziek. Voor deze stijlen is door het bruidspaar gekozen. De gasten gingen uit hun dak op muziek van onder andere: Afrojack, David Guetta, Swedish House Mafia en Tiësto.

Zaterdag 27 april was A∓M Audio te gast bij Het Wapen van Willemstad in Willemstad. Tevens was het deze dag in Willemstad Willemdag.

drive-in show wapen willemstad

Bij deze bruiloft waren 50 gasten aanwezig. Het was een heel divers publiek waarvoor we ook verschillende muziekstijlen ten gehore gebracht hebben. Onze basis drive-in show was voldoende voor de locatie en het aantal gasten.

Kortom weer een geslaagd weekend!

Blog overzicht

Persoonlijk contact

telefoon
Bel naar: 076-8884505
e-mail
Mail naar: info@amaudio.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10721233
facebook
Stel je vraag op Facebook

Reviews

reviews
Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 347 reviews

Contact

Het contactformulier is succesvol verstuurd.
Niet alle verplichte velden zijn (correct) ingevuld.

Check of wij nog beschikbaar zijn op jullie datum

Interesse in een van onze drive-in shows...
...check dan eerst de beschikbaarheid.

Check beschikbaarheid
U bent succesvol ingeschreven.
Het ingevulde e-mailadres is niet correct.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vul hier dan je e-mailadres in.

Volg ons op sociale media

facebook twitter youtube youtube youtube youtube

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 347

Vraag direct een offerte aan!