facebook
twitter
youtube
youtube
youtube
youtube

Zomerse Klanken

Het weekend van 31 mei 2013 was voor ons een druk weekend.

Het weekend van 31 mei 2013 was voor ons een druk weekend. Op deze dag mochten wij als A&M Audio bij drie bruiloften op drie verschillende locaties licht en geluid verzorgen. Op 1 juni stond er een feest op de planning voor twee 50-jarigen.

Drive-in show 1

De eerste drive-in show vond plaats in Etten-Leur en wel bij de Twee Gebroeders. De zaal waar het bruidspaar voor gekozen had was Ons Pa & Ma voorheen het Pannenkoekenhuis. In deze zaal kunnen niet alle shows geplaatst worden in verband met het schuine dak. In goed overleg met het bruidspaar hebben we gekozen voor een drive-in show A+ inclusief LED-meubel van steigerhout en floorspots (zie foto). Om 19:00 uur begon de receptie, die later overging in het feest. De avond werd verzorgd door onze dj Joeri.

drive in show twee gebroeders ons pa en ma

Drive-in show 2

De tweede drive-in show van die dag was een show E en heb ik zelf mogen verzorgen. Deze vond plaats bij Commerce in Kruisland. De zaal was recentelijk geheel gerenoveerd en heeft een moderne uitstraling. De zomerse uitstraling paste goed bij de muziekkeuze van het bruidspaar. Ze wilden op de avond zomerse muziek voorbij horen komen zoals Merengue, Bachata en Salsa. Met een Bachata hebben ze ook de avond swingend geopend. Niet alle aanwezige gasten konden meedansen op deze muziekstijlen, dus heb ik ook onder andere top40, disco en gouwe ouwe muziek gedraaid. Er is ook verschillende keren een “Rueda de Casino” gedanst die avond. Dit is een groepsdans waarin minimaal drie paren in een cirkel salsa dansen en op commando van partner wisselen. Als laatste dans is gekozen voor “Paquito El Chocolatero” een spaans nummer waarop iedereen fanatiek meedeed!

drive in show de commerce te kruisland

Drive-in show 3

De derde en laatste drive-in show deze dag vond plaats in Rucphen bij feesterij het Trefpunt. Dj Tom heeft hier de muziek verzorgd. Op deze locatie stond een drive-in show E opgebouwd, inclusief wit LED-meubel. Als extra was er gekozen voor een spiegelbol en confetti.

drive in show trefpunt

Ook bij dit feest kwamen de zomerse Spaanse klanken weer terug. De bruidegom is van Spaanse afkomst. Als opening had het bruidspaar gekozen voor het nummer “Colgando en tus Manos” van Carlos Baute y Marta Sanchez. Verder heeft Tom dit feest heel allround muziek ten gehore gebracht. Op het einde van de avond zijn er veel dance klassiekers van vroeger de revue gepasseerd. Nummers zoals Underworld van Born Slippy en Speedy J met Pullover behoren daarbij.

Drive-in show 4

Op 1 juni 2013 heb ik onze vierde drive-in show van dat weekend verzorgd. Dit keer was het geen bruiloft, maar een dubbele 50-jarige verjaardag. Dit feest vond plaats in de brasserie van de Twee Gebroeders. Voor de 80 aanwezige gasten heb ik heel allround muziek gedraaid. Van top40 tot rock en van disco hits tot feestmuziek. Ook heeft de blaaskapel, waar Abraham in actief is, een aantal nummers ten gehore gebracht. Een leuke afsluiter van de vier drive-in shows dat weekend.

Bedankt allemaal voor het leuke weekend!

Blog overzicht

Persoonlijk contact

telefoon
Bel naar: 076-8884505
e-mail
Mail naar: info@amaudio.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10721233
facebook
Stel je vraag op Facebook

Reviews

reviews
Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 347 reviews

Contact

Het contactformulier is succesvol verstuurd.
Niet alle verplichte velden zijn (correct) ingevuld.

Check of wij nog beschikbaar zijn op jullie datum

Interesse in een van onze drive-in shows...
...check dan eerst de beschikbaarheid.

Check beschikbaarheid
U bent succesvol ingeschreven.
Het ingevulde e-mailadres is niet correct.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vul hier dan je e-mailadres in.

Volg ons op sociale media

facebook twitter youtube youtube youtube youtube

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 347

Vraag direct een offerte aan!