Op zoek naar een DJ voor jullie bruiloft?

Trouwplannen of gewoon iets te vieren

Gefeliciteerd! Jullie zijn onderweg naar de mooiste dag van jullie leven: de bruiloft. Een dag die volledig in het teken staat van de liefde. Maar bij een bruiloft hoort natuurlijk ook een goed feest! En daarbij hoort muziek. Wij maken al jaren van iedere bruiloft een knalfeest door de avond muzikaal te voorzien van mooie, dansbare, feestelijke en zelfs ontroerende deuntjes. Door onze ruime ervaring met uiteenlopende bruiloften, zijn jullie bij ons aan het goede adres.

Goede DJ op een bruiloft

De dj en zijn muziek zijn sfeerbepalend op een bruiloftsfeest en voor ieder bruidspaar een unieke samenstelling van genres en stijlen. Als geen ander begrijpen wij het belang van goede muziek op het goede moment. Van een op maat gemaakte openingsdans, tot een spetterende afsluiting van de avond: wij zijn overal op voorbereid. Een goede dj luistert naar zijn publiek. In dit geval naar jullie als echtpaar en de gasten op de bruiloft. Wij brengen in een kennismakingsgesprek alle wensen in kaart en zullen de avond voorzien van muziek met een persoonlijke twist, afgestemd op jullie muzieksmaak. Een goede dj is pas tevreden wanneer het bruiloftsfeest een daverend succes is!

Tip: wij hebben een tool ontwikkeld waarmee bruiloftsgasten voorafgaand aan de bruiloft verzoeknummertjes bij ons kunnen indienen!

Wij zijn erg benieuwd wat jullie voor ogen hebben! Via onderstaande button kunnen jullie een vrijblijvende afspraak met ons maken om alle ideeën door te nemen.

Contact

Muziekwensen op een bruiloft

Wij komen graag beslagen ten ijs. Daarom vinden wij het belangrijk een goed beeld te krijgen van jullie bruiloft. In ons kennismakingsgesprek zijn we erg benieuwd naar hoe de grote dag eruit gaat zien en leren wij jullie graag beter kennen. Wij letten bijvoorbeeld op de stijl van de locatie, op een eventueel thema en naar specifieke wensen vanuit de aanwezige gasten. Maar het meest van belang voor ons, is het leren kennen van jullie als bruidspaar en natuurlijk jullie muzieksmaak en specifieke wensen.

Nederlandstalig, fifties of misschien wel rock. Wij vernemen in een persoonlijk gesprek graag waar wij jullie avond muzikaal mee mogen vullen. Uit onze ervaring blijkt dat het vaak een lastige vraag is om te beantwoorden. Makkelijker om te vertellen, is vaak wat een echtpaar juist absoluut niet wil horen! Ook daar houden wij uiteraard rekening mee in onze voorbereidingen.

Wat kunnen jullie van A&M verwachten?

Wij zijn in de mogelijkheid enkel een professionele dj te leveren, maar ook om de avond compleet te verzorgen van licht, geluid en aankleding. Het bieden van een zogeheten drive-in-show:

  1. Geluid
    Naast het samenstellen van een avond persoonlijke muziek, is geluid erg belangrijk en sterk afhankelijk van de grootte van de feestlocatie en het aantal genodigden. Willen jullie serieus feestvolume met misschien zelfs wel een live artiest zoals een zanger(es)? Of mag het juist wat minder zijn? Wij passen onze installaties daarop aan.
  2. Licht
    Op het gebied van licht zijn er vele mogelijkheden. Ook dit kan volledig aangepast worden op de locatie en de wensen. Zo kan een lichtshow subtiel zijn en opgaan in de ruimte, maar er kan ook uitgepakt worden zodat het licht bijdraagt aan het feest en het een groot spektakel wordt!
  3. Aankleding
    Wij verzorgen onze eigen dj-booths. In verschillende stijlen en formaten, zorgen we dat we altijd binnen de sfeer van de locatie passen. Wij werken met vier verschillende dj-booths, waar we samen een keuze uit kunnen maken. Wij werken daarnaast met doeken om bijvoorbeeld een locatie optisch kleiner en gezelliger te maken. Klik hier voor een impressie van onze booths.

A&M gratis demodagen

Maak persoonlijk kennis met onze bruiloft dj's op een van onze demodagen. Bekijk de data voor deze demodagen of controleer eerst of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdag met onze datum checker.

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Wij helpen je graag verder! Neem daarom contact met ons op.

Reviews

Uit 227 reviews worden wij gemiddeld beoordeeld met een 9,2!


Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 227 reviews
A&M wedding deejays is onderdeel van A&M Audio.
Sander 38, 4871 NB Etten-Leur, Tel.: 076-8884505
info@amaudio.nl,

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 227