facebook
twitter
youtube
youtube
youtube
youtube

Drive-In Show

Licht, geluid en aankleding op maat voor ieder feest

drive-in show

Bij een goede sfeer, hoort goede aankleding. Niet alleen visueel, maar ook op technisch gebied. Hoe groot of klein een feest ook is: wij leveren naast allround dj ook drive-in-shows op maat!

Goede drive-in show

Wat maakt een feest tot een succes? Goede muziek natuurlijk! Naast een feestelijk gezelschap en een leuke locatie, is het creëren van de juiste sfeer erg bepalend voor een succesvolle avond. De juiste muziek heeft daar een groot aandeel in. Wij weten voorafgaand aan het feest precies welke muziek wel en niet gedraaid mag worden, om de sfeer tot de laatste minuut feestelijk te houden! Samen met de juiste (disco)verlichting maakt dat de drive-in-show compleet.

Benieuwd welke drive-in-show mogelijkheden er voor jouw feest zijn? Maak hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Drive-in show op locatie

Het kiezen van een feestlocatie is meestal de eerste stap in het organiseren van een feest. Wij merken echter op, dat er zelden de juiste apparatuur op de feestlocatie aanwezig is die voldoet aan het creëren van een goed feest! Geen paniek, want in de meeste gevallen kunnen wij de volledige techniek verzorgen: licht, geluid en de aankleding van onze dj-booth.

Nog geen locatie voor jouw feest? Klik hier voor unieke feestlocaties waar wij goede ervaringen mee hebben!

Drive-in-show op maat

Veel opties en veel mogelijkheden. Het kiezen van een passende (muzikale) oplossing is niet altijd makkelijk. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een drive-in-show op maat samen te stellen.

Het is van belang rekening te houden met een aantal zaken. Te beginnen met jouw persoonlijke wensen. Valt een trendy witte dj-booth bijvoorbeeld in de smaak of past een stoerder steigerhouten LED-meubel toch beter? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar wij zijn er om te helpen bij het maken van een keuze. Daarnaast is het van belang te kijken naar de mogelijkheden op de gekozen locatie. Welke installaties zijn wel of juist niet mogelijk? Wat is passend bij de sfeer van de locatie? En, hoe groot is de feestlocatie? Wij hebben de ervaring en technische kennis in huis om advies te kunnen geven over de opties per locatie en ruimte.

Wat kun je verwachten van een A&M drive-in-show?

1. Geluid
Naast het samenstellen van een avond gepersonaliseerde muziek, is geluid erg belangrijk en sterk afhankelijk van de grootte van de feestlocatie en het aantal genodigden. Wil je flink feestvolume met misschien zelfs wel een live artiest? Of mag het juist wat minder zijn? Wij passen onze installaties daarop aan. Lees hier ook meer over geluidsvolume en richtlijnen op feestlocaties.

2. Licht
Op het gebied van licht zijn er vele mogelijkheden. Ook dit kan volledig aangepast worden op de locatie en de wensen. Zo kan een lichtshow subtiel zijn en opgaan in de ruimte, maar er kan ook uitgepakt worden zodat het licht bijdraagt aan het feest en het een groot spektakel wordt!

3. Aankleding
Wij verzorgen onze eigen dj-booths. In verschillende stijlen en formaten, zorgen we dat we altijd binnen de sfeer van de locatie passen. Wij werken met vier verschillende dj-booths, waar we samen een keuze uit kunnen maken. Wij werken daarnaast met doeken om bijvoorbeeld een locatie optisch kleiner te maken.

A&M gratis demodagen

Maak persoonlijk kennis met onze bruiloft dj's op een van onze demodagen. Bekijk de data voor deze demodagen of controleer eerst of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdag met onze datum checker.

Persoonlijk contact

telefoon
Bel naar: 076-8884505
e-mail
Mail naar: info@amaudio.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10721233
facebook
Stel je vraag op Facebook
twitter
Stel je vraag op Twitter

Reviews

reviews
Gemiddelde beoordeling 4,7 van de 162 reviews

Contact

Het contactformulier is succesvol verstuurd.
Niet alle verplichte velden zijn (correct) ingevuld.

Demodagen & Trouwbeurzen

Kennismaken met ons team en de mogelijkheden in real life?
Kom dan eens een kijkje nemen op een van onze demodagen.

Bekijk alle data
U bent succesvol ingeschreven.
Het ingevulde e-mailadres is niet correct.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vul hier dan je e-mailadres in.

Volg ons op sociale media

facebook twitter youtube youtube youtube youtube

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,7 / 5 - 162

Vraag direct een offerte aan!