STRND

STRND te Breda

In 2013 opende STRND (voorheen Strand Binnen) haar deuren. Sinds die tijd is deze locatie uitgegroeid tot een evenementenlocatie waar je onder andere terecht kan voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of huwelijksfeest.

In het centrum van Breda aan de tramsingel is het enige strand van Breda gelegen waar het altijd droog en warm is. Deze feestlocatie is geschikt van 10 tot 2000 gasten en heeft maar liefst 250 parkeerplaatsen. In de 5 binnen en buiten area’s vindt je altijd een geschikte ruimte voor jullie (huwelijks)feest.

De ‘Curaçaozaal’ wordt het meest ingezet voor huwelijksfeesten. Deze zaal van 200m2 is flexibel op te delen zodat de ruimte nooit te groot is voor het gezelschap. Aangrenzend het is mogelijk door te lopen naar de een buitengedeelte, ook wel ‘Sun Boulevard’. Deze area heeft grotendeels een overdekt terras zodat de genodigden altijd droog een luchtje kunnen scheppen.

Samen met Martine, de indoor weddingplanster, van STRND hebben we 3 shows samengesteld die het beste passen bij de locatie. Hierbij hebben we gekozen voor onze dj-booth van steigerhouten in combinatie met verschillende lichtshows.

Willen jullie een dj huren voor op jullie bruiloft of feest? Kijk dan eens naar onze bruiloft dj pagina.

Foto & Video:

Adresgegevens:

STRND
Slingerweg 76
4814 AZ Breda

Meer informatie over deze feestlocatie is te vinden op: www.strnd.nl.

Blog overzicht

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Wij helpen je graag verder! Neem daarom contact met ons op.

Reviews

Uit 227 reviews worden wij gemiddeld beoordeeld met een 9,2!


Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 227 reviews
A&M wedding deejays is onderdeel van A&M Audio.
Sander 38, 4871 NB Etten-Leur, Tel.: 076-8884505
info@amaudio.nl,

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 227