Hoe beeld toe te passen?

De toegevoegde waarde van beelden

Het toepassen van statische of bewegende beelden komt regelmatig voor op een feest. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om foto's of video's van jullie trouwdag 's avonds al op het feest te laten zien.

Wij krijgen regelmatig het verzoek om verschillende vormen van beeld te gebruiken op een feest. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot het gebruiken van een beamer of een LED TV.

Beamer

Een beamer is een groot scherm op een standaard, waarop via een projector een presentatie, video of fotomateriaal geprojecteerd kan worden. Met een koppeling aan een laptop kan vrijwel alles haarscherp geprojecteerd worden. Deze wordt vaak gebruikt op bijvoorbeeld een bedrijfsfeest waarbij een presentatie gehouden wordt, of bij een opening als ondersteuning bij een speech.

LED TV

Een LED TV werkt anders dan een beamer, maar heeft dezelfde mogelijkheden. Op het LED scherm wordt direct de presentatie, video of fotostream getoond. Deze wordt vaak ingezet bij bijvoorbeeld een huwelijk om foto’s van het bruidspaar op te tonen. Ook het LED scherm kan op een standaard in de ruimte geplaatst worden. Wij hebben naast een losse LED TV, ook een DJ Booth met ingebouwd LED scherm.

Als je gebruik wilt maken van een beamer of LED TV, ontvangen wij graag de bestanden die getoond zullen worden, zodat we deze voorafgaand aan het feest kunnen testen en doorlopen.

Meer weten over het gebruiken van een beamer of LED TV?

Neem gerust contact op, wij helpen je graag!

Reviews

Uit 347 reviews worden wij gemiddeld beoordeeld met een 9,2!


Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 347 reviews
A&M wedding deejays is onderdeel van A&M Audio.
Sander 38, 4871 NB Etten-Leur, Tel.: 076-8884505
info@amaudio.nl,

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 347