Hoe confetti toe te passen?

De toegevoegde waarde van confetti

Een feest is pas écht af met confetti! Een extra effect is het gebruiken van confetti of streamers voor bijvoorbeeld de opening van een feest. Lees hier meer over het gebruik en de mogelijkheden.

Confetti

Confetti is feestversiering die we voornamelijk kennen van carnaval: papiersnippers die gestrooid of weggeschoten worden in allerlei verschillende kleuren. Tegenwoordig zijn er meer soorten confetti dan de papiersnippers die we kennen uit een perforator. Plastic, folie en zelfs zijde wordt gebruikt als confetti. Daarnaast zijn ook de kleuren en vormen eindeloos. Van hartjes tot sterretjes, of de bekende ronde of langwerpige vormen. Wij gebruiken voor onze feesten vaak [vormen, kleuren, soorten]. Maar alles is bespreekbaar.

Soms mag er op de feestlocatie geen confetti worden gebruikt, maar mogen streamers wel weggeschoten worden. Lees hieronder meer over streamers.

Streamers

Streamers zijn een andere vorm van confetti. Streamers zijn lange slierten die op eenzelfde manier kunnen worden weggeschoten als confetti. Door de lengte geeft het een prachtig effect, bijna te vergelijken met vuurwerk. Ook streamers zijn er in alle soorten, maten en kleuren en kunnen tot wel 12 meter ver weggeschoten worden. Ben je voornemens streamers te gebruiken op jouw feest? Wij adviseren graag. De lengte en hoeveelheid is van groot belang om het gewenst effect op te leveren.

Ben je geïnteresseerd in meer of andere speciale effecten? Lees dan ook meer over: een hazer of een bellenblaasmachine voor op jouw feest.

Heb je specifieke vragen over het gebruik van confetti?

Stel ze gerust. Wij adviseren graag!

Reviews

Uit 227 reviews worden wij gemiddeld beoordeeld met een 9,2!


Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 227 reviews
A&M wedding deejays is onderdeel van A&M Audio.
Sander 38, 4871 NB Etten-Leur, Tel.: 076-8884505
info@amaudio.nl,

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 227