Wat is een DJ-booth?

Kies de DJ-booth die bij het feest past

Een DJ booth: de draaitafel van de DJ. Vanaf deze plaats draait de DJ alle nummertjes en regelt hij de belichting en andere effecten om de avond tot een knalfeest te maken. Het uiterlijk van de draaitafels zelf geven vaak niet de sfeer die gewenst is op een feest. Daarom hebben wij naast ons standaard meubel op maat gemaakte meubels voor onze DJ booths, zodat iedere draaitafel netjes is afgewerkt in de stijl die past bij jouw feest!

Welke DJ booths zijn er beschikbaar?

DJ booth Wit - met LED verlichting

Een van onze meubels is wit en heeft twee vlakken met veranderende LED verlichting. Deze geeft een moderne en strakke uitstraling aan een feest. De LED verlichting kan van kleur veranderen, waardoor zelfs het meubel onderdeel wordt van het feest. Om het plaatje compleet te maken, hebben wij ook bijpassende zuilen waar we onze movingheads op kunnen zetten.

Dit meubel wordt vaak gebruikt voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, verjaardagen en huwelijken op een moderne locatie. In combinatie met onze witte backdrops geeft dit een chique uitstraling aan ieder feest.

DJ booth Steigerhout - met LED verlichting

Is ons witte meubel iets te strak en modern? Dan hebben we ook nog een steigerhouten meubel met LED verlichting. Dit meubel heeft een meer landelijke uitstraling door het whitewash effect, wat perfect past bij een huwelijk of feest in een kasteel, boerderij of bijvoorbeeld bij een historische locatie. Dit meubel is ook uitgerust met veranderende LED verlichting en bijpassende zuilen voor de movingheads.

DJ booth Wit - met TV

Naast onze LED meubels, hebben we ook nog een wit meubel met daarin een TV verzonken. Deze wordt vaak gebruikt op feesten om bijvoorbeeld een slideshow met foto’s te tonen. Dit meubel heeft ook een strakke uitstraling, in lijn met de bijpassende zuilen en backdrops.

Welke DJ booth moet ik kiezen voor mijn feest?

Eigenlijk passen al onze DJ booths op iedere locatie en op ieder feest. Natuurlijk is het plaatje pas compleet wanneer de booth en aankleding matcht met het interieur van de feestlocatie, of bij de stijl van het feest. Daarom vragen wij voorafgaand deze informatie op, zodat we een passend meubel met jou kunnen uitkiezen voor het feest.

Grote of kleine locatie?

Natuurlijk is de grootte van de feestzaal van belang voor de aankleding die wij mee kunnen nemen. Wij stellen het formaat van onze DJ booth daarop af. We willen natuurlijk niet te veel van de dansruimte wegnemen! Ook kunnen we dan bepalen of we de zuilen meenemen en waar we deze kunnen plaatsen.

Stijl van het feest?

Een landelijke bruiloft of een thema-bedrijfsfeest zijn twee hele verschillende stijlen. Om ons hier zo goed mogelijk op aan te passen, zijn wij altijd erg benieuwd wat voor feest gegeven gaat worden. Ook op basis daarvan bepalen we samen welk meubel het meest bijdraagt aan de sfeer op het feest.

Overige wensen?

De mogelijkheden zijn eindeloos. De bijpassende zuilen kunnen we gebruiken als decoratie, met daarop bijvoorbeeld een mooie vaas van de locatie. Of als zuil voor onze verlichting (de movingheads). En, is het gewenst om onze eigen achtergrondschermen (backdrops) te plaatsen? Is er ruimte voor een beamer, met een slideshow van foto’s of film?

Natuurlijk willen we voorkomen dat er een overkill is aan verlichting en decoratie. Wij adviseren daarom graag en leggen alle mogelijkheden, voor ieder budget voor.

Meer informatie over alle opties voor een complete drive-in-show? Neem gerust contact met ons op.

Reviews

Uit 227 reviews worden wij gemiddeld beoordeeld met een 9,2!


Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 227 reviews
A&M wedding deejays is onderdeel van A&M Audio.
Sander 38, 4871 NB Etten-Leur, Tel.: 076-8884505
info@amaudio.nl,

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 227