Wat is een hazer?

De toegevoegde waarde van een hazer

Een hazer behoort tot de famlie van de rookmachine. Een hazer geeft nét een beetje extra sfeer aan een feest. In tegenstelling tot een rookmachine komt er uit een hazer niet een dikke rookpluim, maar een continu verspreide rook. Deze rook is een stuk dunner dan die van een rookmachine en is amper zichtbaar. Het heeft dus ook geen effect op de gezondheid van jouw gasten. Onze DJ’s weten daarnaast de machine verantwoord te gebruiken en vullen de dansvloer zo nu en dan met rook voor een leuk effect!

Wanneer gebruik je een hazer?

Een hazer is niet iets wat we een hele avond continu gebruiken. Afhankelijk van de ruimte wordt de interval en duur afgesteld. Vooral voor een groter effect van de verlichting wordt een hazer toegepast. Licht wordt dan op de rook geprojecteerd waardoor het effect groter is dan zonder rook. In sommige feestlocaties is het niet mogelijk om een uitgebreide lichtshow in te zetten. Het toevoegen van een hazer kan dat toch zorgen voor een mooie lichtshow.

Rookmachine en verlichting

Rookmachines worden vaak gecombineerd met een lichtshow. We kennen dit uit de grotere discotheken of zelfs op festivals waar de sfeereffecten vaak samen gebruikt worden. Geef je jouw feest niet in een grote discotheek? Geen probleem. Onze rookmachines worden afgesteld op de grootte van de ruimte. Samen met de gekozen verlichting geeft dit alsnog hetzelfde feestelijke effect!

Attentiepunten bij een hazer

Niet bij elke feestlocatie is een hazer of rookmachine toegestaan. Vaak hebben oudere gebouwen rookmelders die puur op rook afgaan. De moderne rookmelders kijken naar meer factoren. Uiteraard stemmen wij dit vooraf af met locatie. Ook houden we rekening met gasten die eventueel astmatisch zijn.

Heb je specifieke vragen over het gebruik van een hazer?

Stel ze gerust, wij hebben ruime ervaring met diverse locaties, momenten en machines. Wij adviseren graag!

Reviews

Uit 227 reviews worden wij gemiddeld beoordeeld met een 9,2!


Gemiddelde beoordeling 4,8 van de 227 reviews
A&M wedding deejays is onderdeel van A&M Audio.
Sander 38, 4871 NB Etten-Leur, Tel.: 076-8884505
info@amaudio.nl,

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 227