Wij maken gebruik van cookies

Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies plaatsen we altijd om de website goed te laten werken, zodat je ingelogd kunt blijven bijvoorbeeld. Ook plaatsen we altijd een cookie om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren. Onze website maakt van meer cookies gebruik die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig. Zodat je feedback kunt geven of berichten kunt delen op social media. Of om relevantere advertenties te kunnen tonen op websites van derden. Deze cookies verzamelen mogelijk gegevens buiten onze website. Door op 'Akkoord' te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Ik ga akkoord

Reviews

Dit vonden andere van onze dienstverlening

1

Zie onderstaand een overzicht van wat anderen over ons zeggen. In het overzicht worden wij beoordeeld op 7 onderdelen. Ook is te zien voor welke show gekozen is en wat voor feest het was.

1. Beoordeling:
Bob en Désirée | 13-10-2020 | DJ: Stefan
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
26 september 2020 zijn wij getrouwd, eerst zou dit 12 juni zijn maar vanwege Covid-19 hebben we dit moeten uitstellen. Dit was gelukkig geen enkel probleem, hoewel de eerst besproken dj niet meer vrij was is dit probleemloos opgevangen door een collega die er ondanks alle Covid-19 beperkingen toch een heel mooi feest van heeft gemaakt. Al het contact op voorhand tijdens en achteraf is prettig verlopen en wij raden the wedding dj dan ook van harte aan.

Review geschreven op:

review van ThePerfectWedding
2. Beoordeling:
Matthijs & Myrthe | 06-10-2020 | DJ: Dimitri
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
Super positieve ervaring met de Wedding DJ! Dachten actief mee over een alternatief programma wat zou passen binnen de Corona maatregelen, waren super flexibel toen ook dit last minute nog aangepast moest worden. Dimitri deed bij ons het entertainment en was enorm enthousiast en kreeg de groep goed mee. Maurice was de DJ en speelde goed in op onze wensen. Toen mijn vader om Abba vroeg, had hij binnen no time een leuke medley gereed. We kijken mede door de Wedding DJ terug op een super geslaagde bruiloft, de avond was echt een feestje!

Review geschreven op:

review van ThePerfectWedding
3. Beoordeling:
Catharina | 30-09-2020 | DJ: Sander
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
Wij zijn erg tevreden met onze DJ Sander. Ons feest kon door Corona restricties opeens niet meer doorgaan, maar we hebben nauw contact gehad en samen met Sander toch op het laatste moment buiten een DJ show kunnen opzetten, en die later naar binnen verplaatst. Hij draaide goede muziek en paste snel aan op het publiek,, de sfeer was fantastisch en iedereen had het naar zijn zin (ook al mocht er niet gedanst worden). De online pagina die je krijgt is prima en overzichtelijk, en de DJ's denken goed mee over je wensen en zijn behoorlijk flexibel, wat in Coronatijd erg goed is! Enige punt van verbetering: de communicatie verliep nogal traag, waardoor het plannen van een belafspraak nogal lang duurde.

Review geschreven op:

review van ThePerfectWedding
4. Beoordeling:
Jeroen & Bente | 16-09-2020 | DJ: Maurice
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
Maurice was onze DJ en heeft er ondanks alle maatregelen toch een topfeest van gemaakt! Geweldige muziek en een fantastische overgang.

Review geschreven op:

review van ThePerfectWedding
5. Beoordeling:
Miel & Marloes | 05-09-2020 | DJ: Bas
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
Hele leuke avond gehad met behulp van de muziek van The Wedding DJ! Helemaal naar onze wensen en smaak.

Review geschreven op:

review van ThePerfectWedding
6. Beoordeling:
Thomas en Janneke | 03-03-2020 | DJ: Rob
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
Wat een feest. Ons festivalstijltje werd goed begrepen en dj Rob was ook zichtbaar aan het genieten. Alles om een grote show te maken was aanwezig en de juiste sfeernummers op het juiste moment. Heel veel dank, Thomas en Janneke

Review geschreven op:

review van Bruiloftervaring
7. Beoordeling:
Evert Jan en Steven | 03-03-2020 | DJ: Bas
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
Wij hebben een topdag gehad met op het einde een knallend feest dankzij Bas! Ook heeft hij voor een leuke mix gezorgd als openingsdans! Dankjewel Bas! We kregen ook van vele mensen te horen wat een goede DJ we hadden! Helemaal tevreden dus en best aan te raden! Ook de verlichting en rook waren geweldig! 🤩🤩🤩🤩🤩

Review geschreven op:

review van Bruiloftervaring
8. Beoordeling:
Ad & Lidy | 03-03-2020 | DJ: Rob
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
Wij hebben jullie, The Wedding DJ, als meer dan prettig ervaren. Rob voelde het aanwezige gezelschap goed aan en draaide de muziek die wij en hij mooi vonden voor deze avond. DJ’s hartelijk dank!

Review geschreven op:

review van Bruiloftervaring
9. Beoordeling:
Bregje & Florian | 19-02-2020 | DJ: Rob
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
Het "in contact komen met" ging even met wat hobbels (geautomatiseerd - maar daarmee leek er ook wat communicatie verloren te gaan). Daarna prima overlegd met Rob, begreep makkelijk wat we wilden en flexibel. Draaiboek systeem was makkelijk. Avond zelf was top, Rob paste de muziek heel goed aan op de sfeer en flow van de avond, met daarbij aandacht voor onze voorkeuren. We hebben regelmatig een nummer van onze favorieten lijst voorbij horen komen, terwijl het allemaal nog steeds vlot in elkaar overliep. Ook onze gasten waren erg enthousiast en hebben zich erg goed vermaakt, met complimenten achteraf. De dansvloer was voortdurend drukbezet en we ons geen moment druk hoeven maken of Rob begreep wat er nodig was of wat we wilden. Zou hem zeker weer inhuren als DJ!

Review geschreven op:

review van Bruiloftervaring
10. Beoordeling:
Jasper | 19-01-2020 | DJ: Rob
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
Rob heeft een mooi feest gemaakt van onze bruiloft. Als oud DJ wilde ik niet alleen maar de geijkte bruiloft hitjes horen. Dat is gelukt! Het was een groot feest waar nog lang over nagepraat werd.

Review geschreven op:

review van Bruiloftervaring
11. Beoordeling:
Vrouwenhof Fotografie | 08-01-2020 | DJ: Maurice
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
Als professionele bruidsfotografen van Vrouwenhof Fotografie zijn wij vrijwel elk weekend een geweldige bruiloft aan het fotograferen. Als het bruidspaar bij ons op kennismakingsgesprek bevelen wij The Wedding DJ altijd van harte aan. Waarom zou je zeggen, wel als The Wedding DJ het geluid en licht (dat laatste is voor ons als bruidsfotograaf natuurlijk belangrijk) verzorgt dan zijn we in ieder geval verzekerd voor goed licht en een knalfeest vanaf het eerste moment. Dus ga je trouwen, met The Wedding DJ heb je een goed georganiseerde, super vriendelijke DJ die jullie avondfeest nét even dat beetje extra geeft!

Review geschreven op:

review van Google
12. Beoordeling:
Maudie en Jenny | 28-12-2019 | DJ: Bas
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
Wat een geweldig feest hebben wij gehad dankzij jullie!! Dank je wel en dan in het bijzonder Bas, hij voelde precies aan wat onze gasten aan muziek leuk vonden en iedereen heeft de hele avond lekker op de dansvloer gestaan!

Review geschreven op:

review van Bruiloftervaring
13. Beoordeling:
Fam. Zagers | 18-12-2019 | DJ: Wesley
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
Bij het eerste gesprek met Albert werd er duidelijk geschetst wat er mogelijk was. Tijdens de open trouwlocatie route hebben wij onze Dj Wesley ontmoet. De muziekkeuze hebben wij kunnen bespreken. Het is dan nog spannend want loopt alles zoals je wilt dat het loopt? Nou zeker weten, hij heeft er een topavond van gemaakt. Door de persoonlijke benadering van The Wedding DJ hebben wij een super ervaring gehad en zullen wij hen ook aan raden bij onze vrienden en kennissen.

Review geschreven op:

review van Bruiloftervaring
14. Beoordeling:
Wouter & Annelies | 14-12-2019 | DJ: Maurice
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
Dankzij The Wedding DJ hebben we het beste trouwfeestje ooit gehad! Superfijne kennismaking met Maurice van Dijk, heel veel aandacht voor wat onze wensen waren. En dan het feest zelf: wat een knaller! Jong en oud hebben van begin tot einde gedanst, verzoeknummers werden zonder probleem ertussen gemixt. Beter konden we het ons niet wensen!

Review geschreven op:

review van Bruiloftervaring
15. Beoordeling:
Maurice en Siska | 07-11-2019 | DJ: Rob
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
Top avond gehad! Feestje ging vanaf begin meteen los en niet meer gestopt. Super gezellig. Ook voortraject prima geregeld. Alles was netjes en volgens afspraak. Precies zoals je hoopt en verwacht op een bruiloft. Kan aan iedereen aanraden.

Review geschreven op:

review van Bruiloftervaring
16. Beoordeling:
Charlotte | 27-10-2019 | DJ: Rob
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
Super goede dj en een top feest!

Review geschreven op:

review van ThePerfectWedding
17. Beoordeling:
Amy | 14-10-2019 | DJ: Rob
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
De communicatie is super! Het kennismakingsgesprek is zeer prettig, je word voorzien van alle informatie en mogelijkheden. Je krijgt gelijk een pagina die je helemaal zelf in kan vullen naar jouw wensen. Indien er vragen tussendoor zijn heb je erg snel antwoord. Een week voor onze bruiloft werd er nog contact opgenomen om alles door te bespreken en ik moet zeggen dat deze DJ's er altijd zin in hebben! En dat hebben we geweten!! Het feest was helemaal top! Mooie opzet, veel lichten, nummers allemaal ingespeeld op de reacties van de gasten... wauw! echt top! Zeeeeeker een aanrader!!

Review geschreven op:

review van ThePerfectWedding
18. Beoordeling:
Niels & Renee Knevels | 14-10-2019 | DJ: Maurice
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
We hebben een TOP avond gehad! De verlichte dansvloer was een goede aanvulling voor ons feest. Maurice van Dijk heeft de muziek tijdens onze avond goed opgebouwd en gezorgd voor een knalfeest.. Naast de muziek kun je ook terecht voor apparatuur voor feest op eigen locatie zoals een microfoon, verlichting in een tent, boxen (voor muziek overdag).

Review geschreven op:

review van Bruiloftervaring
19. Beoordeling:
Amy en Michiel | 14-10-2019 | DJ: Rob
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
In onze omgeving werden we meerdere malen erop gewezen dat The Wedding DJ wel echt heel goed is. Tijdens het kennismakingsgesprek kwam dan ook naar voren dat zij erg veel ervaring hebben. En op het feest was het helemaal raak!! Onze DJ Rob draaide geweldig goed. Ik kan iedereen The Wedding DJ aanraden en wanneer we dan ook 12,5 / 25 jaar getrouwd zijn, worden ze weer geboekt hoor ;)!!

Review geschreven op:

review van Bruiloftervaring
20. Beoordeling:
Johan en Renate | 28-09-2019 | DJ: Bas
5 sterren
Hoe heeft u het kennismakingsgesprek ervaren?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de show?
5 sterren
Wat vond u van de algemene uitstraling van de dj?
5 sterren
Wat vond u van de inleving/omgang van/met de dj?
5 sterren
Wat vond u van de muziekkeuze?
5 sterren
Heeft A&M Audio uw verwachting(en) waar kunnen maken?
5 sterren
Klopt de prijs kwaliteit verhouding?
Opmerking:
Meteen bij het eerste gesprek met Bas hadden wij het gevoel dat the Wedding dj dé juiste was voor ons huwelijksfeest. De besproken DJ kon vanwege omstandigheden niet bij ons komen draaien, maar dankzij de 100% DJ garantie heeft Bas er voor kunnen zorgen dat hij zelf op ons feest kon draaien wat wij super vonden! Mede dankzij hem hebben wij en onze gasten een onvergetelijke avond gekregen! Er werd goed geluisterd naar onze wensen maar ook goed gekeken naar de sfeer en de wensen van onze gasten waardoor het de gehele avond 1 groot feest was! Precies wat wíj wilden! Bas, bedankt!!!

Review geschreven op:

review van Bruiloftervaring
A&M wedding deejays is onderdeel van A&M Audio.
Sander 38, 4871 NB Etten-Leur, Tel.: 076-8884505
info@amaudio.nl,

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 227

x
10 tips voor een geslaagd huwelijksfeest
e-book Download gratis e-book