Tip 1: Kies de juiste feestlocatie

Kies niet een te grote feestlocatie

Het plannen van een knallend huwelijksfeest begint bij het kiezen van een geschikte locatie. Wij helpen jullie een handje!

De grootte van de feestzaal

Om te beginnen is het verstandig om na te gaan hoeveel gasten jullie verwachten op het feest. Is een zaal net te groot voor jullie gasten? Geen probleem. Vaak hebben de locatie en de DJ de mogelijkheden om de zaal sfeervol te verkleinen.

Toch nog ruimte over? Statafels zijn een goede én gezellige oplossing voor de overige ruimte!

Verlichting en special effects

De juiste verlichting geeft een feestelijke sfeer aan een locatie. Zorg daarom dat er niet te veel verlichting is. De locatiemanager, maar vooral de DJ kan goed adviseren over het kiezen van de beste feestverlichting voor jullie huwelijksfeest.

Wil je er écht een knalfeest van maken? Breid de drive-in-show dan uit met bijvoorbeeld rookeffecten of confetti! Let wel op: niet op iedere locatie is dit toegestaan.

Ligging van de feestzaal

Door heel Nederland zijn feestlocaties te vinden, maar is deze ligging ook gunstig voor alle genodigden? Zo ja, dan is dit een extra voordeel. Mocht de locatie uit de richting liggen, check dan of er voldoende parkeerplaatsen en slaapgelegenheden in de omgeving zijn.

Jullie kunnen er ook voor kiezen om gezamenlijk van de ceremonie naar de feestlocatie te reizen met een bus. Voordeel: niemand is de BOB.

In de afgelopen jaren hebben wij veel locaties bezocht in de regio west en midden Brabant. Bekijk een overzicht van de feestlocaties waar wij bekend zijn.

 

E-book: 10 tips voor een geslaagd huwelijksfeest

Download nu ons gratis e-book voor nog meer tips voor een knallend huwelijksfeest.

A&M wedding deejays is onderdeel van A&M Audio.
Sander 38, 4871 NB Etten-Leur, Tel.: 076-8884505
info@amaudio.nl,

Disclaimer / Privacybeleid / Algemene voorwaarden

Beoordeling door klanten: 4,8 / 5 - 227